SKRUEFUNDAMENTERING

Fremtidens fundament

FREMTIDENS FUNDAMENTLØSNINGER

Skruefundamentet er en enkel rask måte å etablere et sterkt og holdbart fundament, som til og med er miljøvennlig og sørger for avstand mellom bygg og jord. Innenfor dette området av fundamentbygging erstatter skruefundamentet stolpeskoen og betongstøping på en ytterst profesjonell måte.

Fordeler med skruefundamentet

Våre skruefundamenter har flere faglige og klimamessige fordeler enn andre. De produseres i Europa av 75 prosent gjenbruksstål i en fabrikk med egne solcelleparker.

Fundamentservice kan sikre faglig korrekt fundamentering i byggingen av terrasser til eneboliger med større kontroll av bæreevne og levetid og med alle forsikringer. Både profesjonelle og private er velkomne til å be om hjelp til funderingsprosjektene

PROFESJONELT FUNDAMENT

Hvis du er entreprenør, anleggskonsulent, ingeniør, arkitekt, offentlig byggherre eller privat husbygger, kan Fundamentservice selge og installere skruefundamenter til et bredt spekter av profesjonelle behov. Det kan bl.a. være eneboliger, sommerhus, etterfundering og infrastruktur som veiskilt og plattformer. Vi leier også ut fundamenter til midlertidige bygninger.

Enkelt, stabilt og med klima i fokus!

Atle JanssenFundamentservice

BYGG-SELV-FUNDAMENT

Hvis du som håndverker eller privatperson skal fundamentere et mindre byggeprosjekt, er skruefundamentet den ideelle løsningen. Våre skruefundamenter kommer fra den originale oppfinneren av produktet, tyske KRINNER, som også er den meste erfarne produsenten og installatøren av skruefundamenter i verden. Det gir mye bedre installasjonsresultater og kvalitetssikrede produkter.

SERTIFISERING I KLIMAVENNLIGE FUNDAMENTER

Fundamentservice reduserer utslippet av CO2 fra betong ved å selge markedets mest klimavennlige kvalitetsskruefundamenter. Samtidig tilbyr vi verdiskapende rådgivning til våre samarbeidspartnere og kunder, så skruefundamentet blir et reelt alternativ til å grave og støpe.

Nyheter Se alle nyheter